Så som änglar vill bli förstådda

Så som änglar vill bli förstådda

- Fräsch och odammig angeologi

Om boken

Den första boken om änglar som verkligen berör ämnet på ett berörande sätt. Det är en garanterat fräsch och odammig angeologi. Den här boken är särskilt till dig som har eller tror dig haft änglabesök. 

Från omslaget

Det här är en bok om änglar så som jag fått glädjen att möta dem – enkla personliga och jordnära möten i min vardag. Det är en garanterat fräsch och odammig angeologi.


Jag är klärvoajant och det har hjälpt mig att se dem tydligt. Men jag är också jordnära tekniker som tagit fram ett flertal lyckade instrument för paranormal detektering. Denna kombination har gjort att jag står stadigt med verifierade observationer.


Att kunna se änglar så tydligt som jag gjort och mött dem så fysiskt vid speciella tillfällen förändrar tillvaron. Det ger många perplexa perspektiv.


Klassiska, traditionella och religiösa tolkningar har jag lämnat så mycket jag kan. I den här boken är det änglarnas tur att sättas främst. Genom mina samtal med vingvänner har jag försökt återge dem som de är.


Den här boken är särskilt till dig som har eller tror dig haft änglabesök. Du är inte ensam tokig om du mött änglar påtagligt, även när dina upplevelser faller utanför vedertagna ramar.


Det här är en bok som ger dina tankar luft under vingarna.


Ur innehållet


Författarens förord
Som änglar vill bli förstådda
Att ha både änglar och vingvett
Odammig och fräsch angeologi
Perplexa perspektiv
Ur ett himla fint liv
Små samtal med en vingvän
Tankar som fått luft under vingarna Bilaga


Om författaren

Läs om Mikael Kvist här och besök gärna hans hemsidaKöp boken i vår Webshop

Bokfakta


Författare: Mikael Kvist

Titel: Så som änglar vill bli förstådda – Fräsch och odammig angeologi

Utgiven: 2021

Bindning: Mjukband

Format: 21x14,5 cm

Sidor: 192s

Vikt: 310 g

ISBN: 978-91-88422-21-7