Tidkrigarna I

Bokfakta


Författare: Mikael Kvist

Titel: Tidkrigarna I

- Den kosmiska komplotten

Utgiven: 1998

Bindning: Häftad

Format: 21x14,5 cm

Sidor: 259 s

Vikt: 347 g

ISBN: 978-91-88422-08-8

Tidkrigarna I

- Den kosmiska komplotten

Om boken

Tidkriget pågår i det tysta kring dig. Vågar du bli medveten om det? Alla besökare av Jorden reser också i tiden. De kommer från olika framtider. Men hurdan är deras framtid egentligen? Om den vore fulländad skulle de inte finna någon orsak att resa tillbaka till oss.

Från omslaget

Tidkriget pågår i det tysta kring dig. Vågar du bli medveten om det?


Alla besökare av Jorden reser också i tiden. De kommer från olika framtider. Men hurdan är deras framtid egentligen? Om den vore fulländad skulle de inte finna någon orsak att resa tillbaka till oss.


Alla strider de om att befästa sin egen framtid här. Vi och vår Jord är ett slagfält för det tysta tidkriget. Tidkriget kan bara pågå så länge människan hålls omedveten om det.


Människan bär unika egenskaper som resenärer söker tillskansa sig eller kontrollera. Metoderna är olika men motiven är desamma. Vad är det vi bär och vad är det de vill åt?


I kapitlet "kosmiska komplotten" får ni en beskrivning av utomjordiska interdimensionella besökares motiv och planer som de aldrig tidigare beskrivits.


Manipulationerna av människan är många. Här ges en avslöjande redogörelse för hur kontrollen och förtrycket utövas i det tysta.


Ett nytt energimönster håller på att bryta fram på Jorden. Det är baserat på en frekvens, en gemensam nämnare, som förenar alla tider. Det frambrytande blomliknande mönstret kommer att förändra människors medvetande från grunden.


Den gemensamma frekvensen innebär en gemensam tid. Den nya gemensamma tiden är grunden för det kosmiska fredsarbetet och slutet på tidkriget. Ingen anslutande grupp behöver strida för sin tid så att de inte blir utplånade. Kosmiska freden startar från Jorden.


Ur innehållet bok I


Att arbeta interdimensionellt

Alltings begynnelse

Universums splittring

Tidkriget

Utomjordiska grupper

Den unika människan

Kosmiska komplotten

Manipulationens mästare

Den osynliga motståndsrörelsen

Hjärtats frö

Det nya mönstret

Fria Förenade Flottan


Om författaren

Läs om Mikael Kvist här och besök gärna hans hemsida


Röster och recensioner

Länk till recensioner här


Utdrag

Länk till utdrag här

Köp boken i vår Webshop